Vyber region:
Vyhledávání:

DOPORUČUJEME:
masáže
solárium
 

Diskuzní fórum - masáže v sol. jeskyni



Jirka - 15.4. 2008 14:07
Prosím o Vaše názory na masáže v solné jeskyni. Je-li možno navýšit teplotu v jeskyni na přijatelnou pro masáže. Je-li možno spojit inhalaci soli s relaxací při masáži atd..
Děkuji a přeji pěkný den



Administrátor - 15.4. 2008 14:18
Zatím jsem neslyšel o tom, že by se masáže prováděly přímo v solné jeskyni. Často jsou však masáže nabízeny jako doprovodná služba, avšak v samostatné místnosti. Solná jeskyně je navíc určena pro více osob a masírovaný člověk by zde zřejmě neměl soukromí.



Jirka - 16.4. 2008 17:29
Dík za odpověď. Měl jsem samozřejmě na mysli masáž v sol. jeskyni v soukromí bez dalších návštěvníků. Technicky se jedná pouze o to, zda je možno v jeskyni navýšit teplotu na přijatelnou pro masáž a snesitelnou pro solnou j..
Využít tak netradičních a pro relaxaci ideálních prostor v době výluky jeskyně.



Jitka - 20.4. 2008 23:06
Dobrý den Jirko, masáž v solné jeskyni u nás můžeme zajistit. Teplotu v místnosti lze navýšit a s paní masérkou, která u nás pracuje jsme dohodnuti. V naší solné jeskyni mají návštěvníci naprosté soukromí. Máme jeskyni pro 5-6 osob, ale snažíme se dodržet zásadu "co největší soukromí". Takže u nás v Rychnově nad Kněžnou toto není problém domluvit.



Ivana - 16.2. 2009 07:27
Dobrý den Jirko,u nás provádíme masáže v solné jeskyni. Zatím se to rozjíždí, ale je to dobré využití, když není objednávka.Klient spojí dvě věci - masáž + dýchání



Andrea - 8.8. 2009 14:32
Ahoj..chystam se take delat masaze v jeskyni..co je treba?..hlavne co se tyka hygieny..je tam treba delat nejak vodu..nebo stací na vodu neco prenosneho?





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj