Vyber region:
Vyhledávání:

DOPORUČUJEME:
masáže
solárium
 

Diskuzní fórum - Solná jeskyně , psychika a duše



Andrea Venerová - 28.6. 2007 22:13
Ahojky všem. V solné jeskyni jsem zatím ještě nebyla, ale určitě jednou půjdu. Všichni zde zatím píší, jak jim většinou pomáhá na zdravotní potíže (fyzické tělo), ale jsem přesvědčena, že pomůže i psychice a duši. Sůl je minerál a tak léčí celé hmotné i nehmotné tělo:)



Marcela - 13.3. 2008 13:32
Ahoj :-) Naprosto s Tebou souhlasím.Nemůžu zatím přispět vlastní zkušeností,v solné jeskyni jsem ještě nebyla(ale chystám se co nejdříve ;-) ),přesto si myslím,že je to určitě super relaxace,odpočinek,jak pro tělo,tak pro duši :-) .



Hana - 25.8. 2008 11:04
Tak já jsem solnou jeskyni navštívila, byla jsem zvědavá. a Marcela to přesně vystihla. Relaxace, odpočinek, zklidnění a navíc se mi krásně dýchalo ještě asi tři dny.



Nataša - 23.11. 2008 22:13
Ahoj i já jsem navštívila solnou jeskyni v Liberci, kde jsem navštívila dceru. Obě jsme se těšili na pobyt, jak navštívíme Ještěd(to se nám ještě podařilo), půjdeme do divadla, kina, obch. centra. No a já bolesti v krku, hlavu jako kopačák. Po pobytu se mi velmi ulevilo, bolest ustoupila a začala jsem vykašlávat. Jsem z Přerova a tak jsem si už zjistila,že je zde také jeskyně. Určitě ji brzy navštívím. Opravdu úžasné. Doporučuji.





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj